Palvelut teollisuudelle

Meri-Lapin Keskuspesula työvaatepesu

Palvelut teollisuudelle

Meri-Lapin Keskuspesula tarjoaa raskaan teollisuuden työntekijöiden työvaatepesua. Noudamme pyykit asiakkaan luota sovitusti, pesemme, korjaamme sekä palautamme ja noudamme samalla likaiset pyykit. Näin työntekijöillä on säännöllisesti puhdas ja ehyt työvaatekerta käytössä.

Esimerkiksi Metsä Fibre hankesuunnitteluvaiheessa olevalle Kemin biotuotetehtaalle on pesulasta noin 7 minuutin ajomatka ja tämä takaa nopean ja joustavan palvelun. Sertifioitu ympäristö- ja johtamisjärjestelmä takaa luotettavan laadun tekstiilien pesulle. Työvaatteille on oma matalan lämpötilan pesuprosessi, joka säästää työvaatteissa olevia heijastimia. Käytössämme on myös digitalisoitu omavalvonta, joka seuraa pesupalvelun laatua. Pesuprosessimme on läpinäkyvää ja jokaisesta pesuerästä saamme raportin, josta voimme todentaa prosessin laadun.

Sähköinen laskutus on myös osa Meri-Lapin Keskuspesulan laadukasta ja asiakasta huomioivaa palvelua.

Palvelut majoituspalveluille

Meri-Lapin Keskuspesula tarjoaa laadukkaat, luotettavat sekä sertifioidut pesulapalvelut yrityksille.
Majoituspalveluille meillä on täyden palvelun pesula. Pesemme liinavaatteet, kodin tekstiilit, petauspatjat sekä matot nopealla aikataululla. Oma kuljetuspalvelumme noutaa pyykit sovitusti ja palauttaa puhtaat pyykit korjattuna sekä puhtaana asiakkaalle.

DNV GL on myöntänyt meille laatusertifikaatit ja olemme kehittäneet yrityksellemme digitaalisen omavalvonnan. Näin voimme seurata jokaisen pesuprosessin laatua, lämpötilaa sekä desinfioivan aineen määrää. Jokaisesta pesuprosessista saamme raportin, josta on todennettavissa prosessin laatu. Meri-Lapin Keskuspesulan koko pesuprosessi on joutsenmerkitty ja meillä on sertifioitu johtamis- ja ympäristöjärjestelmä.

Oma kuljetuspalvelumme takaa joustavan ja sovitun mukaisen kuljetuspalvelun pesulapalvelun asiakkaille.

Meri-Lapin Keskuspesula Johtamisjärjestelma

Kiitos tilauksesta!