Omavalvonta

Digitaalisella omavalvonnalla kohti turvallista ja todennettua tekstiilipesua

Digitaalinen omavalvonta on Meri-Lapin Keskuspesulan ja kumppanimme Oy Christeyns Nordic Ab:n kanssa kehitetty automatisoitu pesuprosessin laadun seurantajärjestelmä. Palvelun kehittäminen lähti toimitusjohtajamme Annaleenan ideasta digitalisoida manuaalinen omavalvonta palvelemaan paremmin asiakasta sekä yritystä. Meri-Lapin Keskuspesula on siis ollut edelläkävijä ja digitaalisen omavalvonnan kehittäjänä myös ensimmäinen käyttäjä Suomessa. Omavalvonnan digitalisoinnin myötä voimme nyt tarjota terveydenhuollon, elintarviketeollisuuden, majoitus- ja ravitsemusalan tekstiilien turvallista ja todennettua pesulapalvelua.

Prosessissa otetaan automaattisesti näyte jokaisesta pesuerästä. Vedestä mitataan desinfioivan aineen määrä sekä pesulämpötila. Näistä mittaustuloksista muodostuu asiakkaalle raportti, josta todentuu koko pesuprosessi. Mikäli pesuprosessissa tulee häiriöitä ja raja-arvot ylittyvät tai alittuvat, tulee siitä automaattinen hälytys ja ohjelma keskeytyy. Kaikki tällaiset poikkeavuudet kirjautuvat raporttiin. Virheen sattuessa pesuerä otetaan uudelleen käsittelyyn.

Digitaalinen pesulaprosessin omavalvonta mahdollistaa palvelun tasaisen laadun, prosessi on todennettavissa ja se on turvallinen. Erityisesti terveydenhuollon ja elintarvikepyykin osalta digitaalinen omavalvonnan menetelmä on todella merkityksellinen. Pesuprosessi on läpinäkyvä ja voimme tarjota luotettavaa pesulapalvelua asiakkaillemme.

Kehitämme digitaalista omavalvontaa edelleen paremmin asiakasta palvelevaksi. Tällä hetkellä tuotekehityksessä on digitaalinen raportointijärjestelmä, josta asiakas voi itse nähdä omat pyykkimääränsä, milloin ne on pesty ja onko prosessissa ollut ongelmia.

Kiitos tilauksesta!