Avoinna

ma-to 7:30-16:00
perjantaisin 7:30-14:30
suljettu 21.6.

Blåkläder

Blåckläder logo

Meri-Lapin Keskuspesula edustaa Blåkläder-työvaatteita. Löydät tarkempia tietoja eri tuotteista ja verkkokaupan osoitteesta https://www.blaklader.fi/fi.

Blåkläder valmistaa huippulaadukkaita, kovaa kulutusta kestäviä työvaatteita, turvakenkiä ja työhanskoja eri alojen ammattilaisille, joilla on tiukat vaatimukset vaatteiden toiminnallisuudelle, suunnittelulle ja kestävyydelle. Blåkläderillä on myös erittäin laaja valikoima naisten työvaatteita useille eri aloille ja tarpeisiin. Yksi Blåkläderin työvaatevalikoiman tärkeimmistä ominaisuuksista on kattava valikoima kokoja, niin pieniä kuin suuriakin sekä tyylejä ja värejä. Toiminnan neljä kulmakiveä ovat toiminnallisuus, laatu, design ja kestävyys ja näistä he eivät koskaan tingi. Ne ovat itse asiassa koko tuotemerkin perusta. 

Kaksi työntekijää kävelemässä ulos tunnelista Blåkäderin työvaatteet päällä.

KUKA ON SANONUT, ETTÄ LAADUN JA TOIMINNALLISUUDEN PITÄÄ NÄYTTÄÄ TYLSÄLTÄ?

Blåkläder uskoo vakaasti siihen, että tyyli ja käyttömukavuus ovat ratkaisevia tekijöitä ensiluokkaisissa työvaatteissa. Laaja tuotevalikoima ja lukuisat väriyhdistelmät antavat mahdollisuuden luoda erottuvia konsepteja eri tilanteisiin ja tarkoituksiin, kuten huomioväriset työvaatteet rakennustyömaille ja liikenteeseen, stretch-työvaatteet, kun tarvitaan liikkuvuutta, palosuojatut työvaatteet tai talvityövaatteet kylmälle säälle. Työvaatteisiin valitaan kaikkein kestävimmät kankaat ja komponentit. Vaatteissa on kolminkertaiset saumat ja kaksi kerrosta kangasta kulutukselle alttiilla alueilla ja Blåkläder tarjoaakin tuotteilleen elinikäisen saumatakuun. Tuotteet ovat eurooppalaisten standardien mukaisesti valmistettuja ja CE-merkittyjä. 

Kaksi työntekijää kävelemässä vuoristomaisemissa.

KAIKKI LANGAT OMISSA KÄSISSÄ

Tuotantoprosessin jokainen vaihe suunnittelupöydältä materiaalien suorituskyvyn ja toiminnallisuuden testaukseen on Blåkläderin hallinnassa. Vaatteet ovat ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja, ja kaikkia mahdollisia ympäristövaikutuksia seurataan jo kehitysvaiheesta alkaen. Lähes 100 prosenttia Blåkläderin käyttämästä puuvillasta on Better Cotton (BCI) -puuvillaa. Blåkläderin tehtaat on sertifioitu International Social Accountability Standard (SA8000®) -järjestelmän mukaisesti. Tuotannossa toteutetaan täyden läpinäkyvyyden periaatetta. Näin varmistetaan työntekijöille työolot, jotka vastaavat tiukimpia kansainvälisiä turvallisuus- ja eettisyysvaatimuksia. 

Kaksi työmiestä tauolla

Kiitos tilauksesta!