Avoinna

ma-to 7:30-16:00
perjantaisin 7:30-14:30
suljettu 21.6.

Jaa somessa

Meri-Lapin Keskuspesula mukaan maailman suurimpaan yritysvastuualoitteeseen

Meri-Lapin Keskuspesula on mukana maailman suurimmassa yritysvastuuverkostossa UN Global Compactissa. Aloite vahvistaa Meri-Lapin Keskuspesulan sitoutumista kestävän liiketoiminnan käytäntöihin ja periaatteisiin

Meri-Lapin Keskuspesula vahvistaa vastuullisuustyötään sitoutumalla YK:n yritysvastuualoite UN Global Compactiin. UN Global Compact kutsuu yrityksiä mukaan kantamaan vastuuta kestävästä kehityksestä ja maapallomme tulevaisuudesta. Aloite auttaa ja opastaa yrityksiä edistämään YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Aloitteessa mukana olevat yritykset ovat sitoutuneet noudattamaan työoloihin, ihmisoikeuksiin, ympäristöön ja korruption torjuntaan liittyviä kansainvälisiä periaatteita kaikissa maissa, joissa ne toimivat.

Olemme ylpeitä sitoutuessamme maailman suurimpaan yritysvastuualoitteeseen muiden eteenpäin katsovien yritysten rinnalla. Sitoutuminen UN Global Compact -aloitteeseen on vahva lupaus asiakkaillemme, sidosryhmillemme ja työntekijöillemme edistää kestävämpää tulevaisuutta.
”Meillä Meri-Lapin Keskuspesulalla on tavoitteena olla esimerkki tasa-arvoisesta ja monimuotoisesta työyhteisöstä, jossa jokaista työntekijää kohdellaan yhdenvertaisesti ja syrjimättä. Meillä työskentelee maahanmuuttajia, kantasuomalaisia sekä avotyöntekijöitä ja jokainen on työssään yhtä arvokas”, kertoo Annaleena Laakso, Meri-Lapin Keskuspesulan toimitusjohtaja.

 

UN Global Compact perustettuun YK:n entisen pääsihteerin Kofi Annanin aloitteesta vuonna 2000. Aloitteeseen on sitoutunut jo yli 20 000 yritystä yli 160 maassa. Suomessa jäseniä on jo yli 230.

Jaa somessa

Kesätiimiä kootaan

Kesä lähestyy vääjäämättä, ja se tarkoittaa myös sitä, että pesulassamme valmistaudumme innolla ottamaan vastaan uuden kesätiimin jäsenet.

Uusi yhteistyökumppani

Olemme innoissamme kertoessamme, että Meri-Lapin Keskuspesula on laajentanut toimintaansa ja saanut samalla yhteistyökumppaniksi Blåkläder-työvaatteiden maahantuojan!

Poikkeusaukioloajat

Joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat

Kiitos tilauksesta!