Avoinna

ma-to 7:30-16:00
perjantaisin 7:30-14:30
suljettu 21.6.

Jaa somessa

Kesätiimiä kootaan

Kesä lähestyy vääjäämättä, ja se tarkoittaa myös sitä, että pesulassamme valmistaudumme innolla ottamaan vastaan uuden kesätiimin jäsenet.

Haluan kertoa, miksi kesätyö on niin arvokas opiskelijoille ja miten se voi olla portti pitkäaikaiselle työuralle. Tulevalle kesälle haemme 12 kesätyöntekijää. Osa heistä on voinut olla aiemminkin pesulassa töissä, osa on uusia.

Kesätyö ei ole pelkästään kesälomapuuhaa opiskelijoille, vaan se on monesti ensimmäinen askel kohti ammatillista kasvua ja kehitystä. Pesulamme tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada nämä ensimmäiset kosketukset työelämään. Tämä voi olla ratkaisevan tärkeää heidän tulevalle urakehitykselleen.

Miksi siis kesätyö pesulassa voi olla avain opiskelijan tulevaisuuteen?

1. Kontaktit työelämään: Kesätyö pesulassa tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden verkostoitua ja luoda kontakteja työelämään. Tämä voi avata ovia myös tuleviin työmahdollisuuksiin. Ensiarvoisen tärkeää olisi, että opiskelija ottaisi itse yhteyttä pesulaan työtä hakiessaan. Se antaa hakijasta aivan eri kuvan kuin että hänen vanhempansa olisivat yhteyksissä.

2. Työkokemus ja ammattitaito: Pesulassamme työskenteleminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta ja kehittää ammattitaitoaan. He oppivat työskentelemään tiimissä, ratkaisemaan ongelmia ja kehittämään tehokkaita työskentelytapoja. Samalla tulee tutuksi työaikojen ja työnantajan ohjeiden noudattaminen.

3. Mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan: Monille kesätyöntekijöillemme kesätyö pesulassa on avannut oven pidempiaikaiselle työuralle. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota mahdollisuuden jatkoon niille, jotka osoittavat sitoutumista, ahkeruutta ja ammattitaitoa kesätyönsä aikana. Moni henkilö onkin lyhyempien työsuhteiden jälkeen valmis työntekijä vakituiseen työhön. Tästä hyvinä esimerkkeinä ovat Kaisla ja Onni. He ovat molemmat aloittaneet kesätöissä ja koulujen loma-aikojen töissä. Myöhemmin heistä tuli vakituisia työntekijöitä. Nykyisin Kaisla on vuoropäällikkö ja Onni on kuljetusvastaava.

Joten kun näette kesätiimimme jäseniä pesulassamme tulevan kesän aikana, muistakaa, että he eivät ole vain kesätyöntekijöitä, vaan potentiaalisia tulevaisuuden työntekijöitämme. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota heille arvokkaan kokemuksen ja mahdollisuuden rohkaista heitä työuran valinnassa, on se sitten pesula-ala tai jokin ihan toinen ala.

Terveisin Annaleena

Ps. Tämän vuoden kesätyöpaikat on täytetty.

Jaa somessa

Meri-Lapin Keskuspesula mukaan maailman suurimpaan yritysvastuualoitteeseen

Meri-Lapin Keskuspesula on mukana maailman suurimmassa yritysvastuuverkostossa UN Global Compactissa. Aloite vahvistaa Meri-Lapin Keskuspesulan sitoutumista kestävän liiketoiminnan käytäntöihin ja periaatteisiin

Uusi yhteistyökumppani

Olemme innoissamme kertoessamme, että Meri-Lapin Keskuspesula on laajentanut toimintaansa ja saanut samalla yhteistyökumppaniksi Blåkläder-työvaatteiden maahantuojan!

Poikkeusaukioloajat

Joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat

Kiitos tilauksesta!